fbpx

Onze pakketten

Om onze pakketten te vullen werken wij samen met de leukste, beste en bijzonderste leveranciers. Alle producten in de pakketten zijn met veel liefde en zorg ontwikkeld en gemaakt, vaak met oog voor de natuur en het milieu. Jouw kerstpakket wordt samengesteld uit deze producten, je hoeft alleen maar aan te geven welk bedrag je wilt uitgeven en of je wel of geen alcohol in je pakket wilt. Hieronder vindt je een lijst met een aantal van onze leveranciers. 

Brood en koekjes van de Bakkerswerkplaats
Bakkerswerkplaats geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. En ze maken heerlijk brood! 

Kaas van BooijDe familie Booij maakt al ruim driehonderd jaar kaas in de Alblasserwaard. Elke kaas is met liefde gemaakt en dat proef je!

Pinky Rose siroopPinky Rose maakt verse, handgemaakte limonadesiroop. Natuurlijk zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur,- geur,- of smaakstoffen.

Loopuyt ginDe Loopuyt distilleerderij is in 1772 opgericht in Schiedam. in deze gin vind je alleen natuurlijke ingrediënten.

Giraffe koffieOp zoek naar de lekkerste koffie? Giraffe koffie weet die voor je te vinden. De koffiebonen worden dagelijks gebrand in eigen branderij, zodat jij perfecte kop koffie kunt serveren!

Chocolade van de Bonte KoeDit familiebedrijf werd in 1992 opgericht aan de Lange Haven in Schiedam. Het atelier is ontstaan uit de liefde voor het goddelijke chocoladeproduct en dat proef je! 

RotterZwamDeze ondernemers  hebben een duidelijke missie: ‘Van afval-reductie naar voedselproductie’. Met andere woorden; gebruik afval om voedsel te telen. Naast oesterzwammen maken ze ook zeep van voedselresten.

Kusala GiftsIn juni 2014 startte Karin het zeepatelier van Kusala Gifts in een oud schooltje. Nu maakt ze daar haar unieke zepen met een gebalanceerde basis van oliën en boters die zorgen voor reiniging én verzorging.

Schorem ReuzelSchorem Barbers is opgericht door Leen en Bertus. Zij wilden voor elke man het perfecte kapsel knippen in een barbershop waar mannen de producten kunnen vertrouwen. Reuzel is het merk wat daarbij past.

Susan BijlIn het jaar 2000 maakte Susan Bijl haar eerste tas. Hij is onder andere ontstaan uit het idee om het afval bij de productie van plastic tassen te verminderen; The New Shopping Bag was meteen een hit.

Mwah. De woordkunstenaars van Mwah proberen met hun teksten de kern te raken, te relativeren en een glimlach op je gezicht te toveren. Met die  uitgangspunten proberen zij de boel een beetje los te schudden. 

Je kunt kiezen uit een pakket t.w.v. €40, €50 of €60. Graag horen wij of je daar wel of geen alcohol in wilt. Zodra we voor je aan de slag gaan hoor je precies wat er in de pakketten zit

kerstboom
kerstcadeau